Te asteptam si pe retelel sociale

Business

(VIDEO) #BTstory: Descopera povestea KinetoFit

Centrul KinetoFit a luat nastere din dorinta de a aduce pe piata cele mai noi solutii din domeniul kinetoterapiei, fizioterapiei, pregatirii fizice, welness-ului si nutritiei. Pasiunea este ingredientul principal care i-a motivat pe cei din echipa coordonată de specialistul în kinetoterapie Dragoș Luscan sa ofere cele mai bune servicii. 

BT Mic a fost alaturi de ei din momentul in care au decis sa deschida acest centru, le-a ascultat si inteles nevoile si le-a oferit finantarea de care aveau nevoie. Sfatul pe care l-ar da unui tanar antreprenor este sa creada in business-ul lui.

Licențiat în “Sport și performanță motrică” și ”Kinetoterapie și motricitate specială” și absolvent al masterului ”Nutriție și remodelare corporală” din cadrul UNEFS, Dragoș Luscan (www.dragosluscan.ro) a practicat handbal de performanță la echipele HC Arges și CSA Steaua București.

În urma unei accidentări foarte grave a fost nevoit să își încheie activitatea de sportiv și astfel a început o nouă carieră de kinetoterapeut și preparator fizic la KinetoFit.

Actualmente este și kinetoterapeut la echipa de handbal fete CSM București. A mai lucrat cu echipele de polo și handbal masculin ale clubului Steaua București, Echipa Națională de Handbal Feminin și Masculin a României. În ultimii ani a fost alături de sportivi români din topul mondial, precum Simona Halep, Horia Tecău și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. A participat la pregătirea sportivilor din cadrul loturilor naționale de înot și badminton ale României precum și a celor din Academia de Dans Mihai Petre.

Printre realizările carieriei lui Dragos Luscan (Kinetofit) sale se numără:

•             participarea la Turneul Campioanelor – alături de Simona Halep în anul 2016

•             Medalia de bronz în anul 2015 la Campionatul Mondial – alături de Echipa Națională de Handbal Feminin a României

•             Prima medalie olimpică din istoria tenisului românesc, la Jocurilor Olimpice de la Rio în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea

•             Locul 1 la proba de dublu de la BRD Nastase Țiriac Trophy, în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea

•             Locul 1 și 2 la proba de dublu de la Mutua Madrid Open, anul 2016 – alături de Horia Tecau si Florin Mergea Dragoș este doctorand în Știința Sportului și Educației Fizice și colaborează cu Federatia de Natatie si echipa de Volei Masculin a clubului CSA Steaua București. Dotat după cele mai înalte standarde, centrul KinetoFit dispune de o sală de kinetoterapie, spații funcționale pentru fizioterapie cu aparatură de ultimă generație, masaj terapeutic și sportiv, precum și sală de pregătire fizică.