(VIDEO) #BTstory: Descopera povestea KinetoFit

Centrul KinetoFit a luat nastere din dorinta de a aduce pe piata cele mai noi solutii din domeniul kinetoterapiei, fizioterapiei, pregatirii fizice, welness-ului si nutritiei. Pasiunea este ingredientul principal care i-a motivat pe cei din echipa coordonată de specialistul în kinetoterapie Dragoș Luscan sa ofere cele mai bune servicii. 

BT Mic a fost alaturi de ei din momentul in care au decis sa deschida acest centru, le-a ascultat si inteles nevoile si le-a oferit finantarea de care aveau nevoie. Sfatul pe care l-ar da unui tanar antreprenor este sa creada in business-ul lui.

Licențiat în “Sport și performanță motrică” și ”Kinetoterapie și motricitate specială” și absolvent al masterului ”Nutriție și remodelare corporală” din cadrul UNEFS, Dragoș Luscan (www.dragosluscan.ro) a practicat handbal de performanță la echipele HC Arges și CSA Steaua București.

În urma unei accidentări foarte grave a fost nevoit să își încheie activitatea de sportiv și astfel a început o nouă carieră de kinetoterapeut și preparator fizic la KinetoFit.

Actualmente este și kinetoterapeut la echipa de handbal fete CSM București. A mai lucrat cu echipele de polo și handbal masculin ale clubului Steaua București, Echipa Națională de Handbal Feminin și Masculin a României. În ultimii ani a fost alături de sportivi români din topul mondial, precum Simona Halep, Horia Tecău și Florin Mergea, pregătindu-i fizic și susținându-i în atingerea performanțelor lor. A participat la pregătirea sportivilor din cadrul loturilor naționale de înot și badminton ale României precum și a celor din Academia de Dans Mihai Petre.

Printre realizările carieriei lui Dragos Luscan (Kinetofit) sale se numără:

•             participarea la Turneul Campioanelor – alături de Simona Halep în anul 2016

•             Medalia de bronz în anul 2015 la Campionatul Mondial – alături de Echipa Națională de Handbal Feminin a României

•             Prima medalie olimpică din istoria tenisului românesc, la Jocurilor Olimpice de la Rio în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea

•             Locul 1 la proba de dublu de la BRD Nastase Țiriac Trophy, în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea

•             Locul 1 și 2 la proba de dublu de la Mutua Madrid Open, anul 2016 – alături de Horia Tecau si Florin Mergea Dragoș este doctorand în Știința Sportului și Educației Fizice și colaborează cu Federatia de Natatie si echipa de Volei Masculin a clubului CSA Steaua București. Dotat după cele mai înalte standarde, centrul KinetoFit dispune de o sală de kinetoterapie, spații funcționale pentru fizioterapie cu aparatură de ultimă generație, masaj terapeutic și sportiv, precum și sală de pregătire fizică.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...