(VIDEO) Boxerul Flavius Biea s-a pregătit cu fotbaliștii Politehnicii Timișoara

Se apropie cu pași repezi desfășurarea galei Noaptea Spartanilor 2, în care pugilistul român Flavius Biea va boxa la 28 iunie, la Timișoara, pentru cucerirea centurii IBA Continental la categoria semi-mijlocie (69,800 kg), categorie la care a urcat recent. Oponentul său din ring va fi mexicanul Jesus Gurrola, alias Pantera, în vârstă de 31 de ani, cu 43 de meciuri în ringul profesionist. 

Cantonament în Anglia

În pregătirea marelui meci, Flavius a plecat în Anglia, pentru a urma o pregătire centralizată, specifică. Înainte de plecare, el a efectuat un antrenament împreună cu componenții echipei de fotbal Politehnica Timișoara, formația sa de suflet. Antrenamentul a avut loc la Baza Politehnica 2, pentru ca apoi, Flavius să participe și la tradiționala conferință de presă a Politehnicii, alături de antrenorul Cosmin Petruescu și portarul Dalin Munteanu. El a urat succes bănățenilor, în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga 2, obiectiv ce a fost îndeplinit, în ciuda înfrîngerii de la Tg. Jiu.


„M-am simțit foarte bine alături de băieți! Am reușit să mă eliberez puțin de rutina mea zilnică înainte de a pleca în cantonament în Anglia. Avem un drum si nu ne vom opri!””, a explicat Biea.

Noaptea Spartanilor 2, gala de box profesionist ce va fi organizată chiar de clubul înființat de Flavius, club numit Biea Promotion, va avea loc în 28 iunie, în Sala Constantin Jude.

Flavius Biea s-a născut la Arad, la 1 octombrie 1989, dar s-a mutat la Timișoara pe când era copil. În box a fost inițiat și antrenat de unchiul său, Gheorghe Biea. Flavius a fost campion mondial şi european de cadeţi și deține centura IBA InterContinental. El are până acum 17 partide la profesioniști, dintre care a câștigat 16 (9 prin knockout) și a pierdut una.

Stiri recente

Cozmiuc şi Bejan, medalie de aur la dublu rame la CM de canotaj

Echipajul de dublu rame (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a cucerit medalia de aur la CM...