Victor Piturca: “Dnepr e o rampa de lansare pentru Mazilu”

0
110

Selectionerul echipei nationale a Romaniei, Victor Piturca (foto), a declarat in cadrul unui interviu acordat SportMagazin ca formatia ucraineana Dnepr Dnepropetrovsk este o rampa de lansare pentru fostul atacant al Rapidului, Ionut Mazilu, care poate ajunge in vizorul marilor cluburi din vestul Europei.

“Ionut Mazilu a demonstrat ca este un jucator foarte valoros, prin evolutiile de la club si de la echipa nationala. Totusi, de acum inainte va trebui sa aiba prestatii bune si in Ucraina! Daca isi va face jocul si va puncta in cit mai multe meciuri, cu siguranta ii va creste valoarea. Iar Dnepr este o rampa buna de lansare, deoarece acolo are un salariu mare, iar cluburile din vestul Europei il pot lua in vizor, la fel ca in cazul lui Marica! El tot pe filiera ucraineana a ajuns la Stuttgart pe un salariu foarte mare. La fel, si Rat este dorit de mai multe cluburi mari din Europa. Asadar, daca Mazilu nu se va mai accidenta si va evolua la capacitate maxima, poate obtine un contract de citeva milioane de euro in scurt timp. La Dnepr nu ar putea sa cistige mai mult de un milion de euro, dat fiind faptul ca in jurul acestei sume se invirt cele mai mari salarii din Ucraina. Mazilu sa dea goluri la Euro si voi fi incintat!”, a declarat Piturca.

Ionut Mazilu a fost transferat de la Rapid la formatia antrenata de Oleg Protasov, Dnepr Dnepropetrovsk, la jumatatea lumii ianuarie, pentru aproape 4 milioane de euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here