Victor Hanescu a pierdut primul meci

GASQUET (FRA) HANESCU (ROM) : 7-5, 6-2, 6-2

Francezul Richard Gasquet a facut un meci foarte bun la capatul caruia i-a
cazut victima compatriotul nostru Victor Hanescu.
Richard Gasquet a transat fara emotii in favoarea sa prima partida din actuala editie a Cupei Davis, in defavoarea lui victor Hanescu. Intr-o sala cu o atmosfera extraordinara, numarul unu francez a inceput ezitant meciul, lucru de care a profitat Victor care a avut un start de partida foarte bun. Dar dupa primul set situatia s-a schimbat, francezul castigand cu scorul de 7 la 5.
In setul care a urmat Gasquet a ridicat ritmul partidei nelasandu-i nicio sansa jucatorului nostru care a pierdut si al doilea set mult mai usor 6 -2, scor cu care s-a incheiat si setul ultim al partidei.

Al doilea meci al zilei ii va opune pe al doilea om al echipei Frantei si pe jucatorul de baza al formatiei noastre Andrei Pavel, clasat pe locul 115 ATP. Intalnirea pare destul de echilibrata, ambii jucatori avant experienta si determinare in joc, fiind cei de la care se asteapta cel mai mult.
Sebastian Grosjean si Andrei Pavel s-au mai intalnit pana acum, ultima data fiind in vara anului trecut cand a castigat reprezentantul hexagonului.