Vasile Mogoş va părăsi cantonamentul naţionalei

Vasile Mogoş s-a accidentat în timpul meciului amical cu naţionala Irlandei de Nord şi va părăsi contonamentul echipei naţionale, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

„Lotul deplasat în Spania pentru partida cu selecţionata Columbiei va număra 28 de jucători. După ce ieri Nicuşor Bancu a plecat la club, mâine va părăsi cantonamentul şi Vasile Mogoş.

Fundaşul dreapta a suferit o contuzie puternică la cap în prima repriză a meciului de aseară şi a devenit indisponibil pentru partida de marţi. În urma investigaţiilor amănunţite efectuate azi-noapte la spitalul Floreasca s-a constatat că jucătorul e în afara oricărui pericol, însă i s-au recomandat câteva zile de repaus.

Staff-ul echipei naţionale le urează însănatoşire rapidă celor doi, Nicuşor Bancu şi Vasile Mogoş, şi îi aşteaptă la viitoarele acţiuni ale tricolorilor”, scrie în comunicatul publicat de FRF pe site-ul oficial.

Marţi, 26 martie, la Madrid, pe arena echipei Atletico, Civitas Metropolitano, echipa naţională a României va înfrunta naţionala Columbiei.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...