Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Van Basten: „Am avut o discutie pentru preluarea lui Ajax”

Selectionerul Olandei, Marco van Basten (foto), care va parasi aceasta functie la finalul Campionatului European din luna iunie, a confirmat, joi, in presa olaneza ca este in contact cu Ajax Amsterdam pentru postul de antrenor, informeaza AFP.

„Am avut o discutie saptamina trecuta cu Ajax. Nu este decit o discutie preliminara si am aflat ca nu sunt singurul candidat. In urmatoarele saptamini, vom avea o noua discutie”, a explicat Van Basten pentru cotidianul Algemeen Dagblad.

Potrivit presei olandeze, Ajax ar mai fi in contact cu Guus Hiddink (actual selectioner al Rusiei) si Frank Rijkaard (FC Barcelona) pentru a prelua echipa.

Dupa plecarea la Chelsea a lui Henk ten Cate la inceputul sezonului, oficialii l-au numit in functie pe Adrie Koster pina la finalul acestui sezon.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: