Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Valeriu Argăseală: „Amenda de 15.000 de euro este prea mare, iar sancţiunile nu mi se par corecte”

Steaua a fost amendată cu o sumă-record pentru fotbalul românesc, in urma deciziei Comisiei de Discplina, 50.000 de lei noi, adică aproape 15.000 de euro,  „Aceasta a fost încadrarea Comisiei de Disciplină pe care însă o vom ataca la Apel. întrebaţi-i pe membrii comisiei dacă au vrut să ofere un exemplu după ce s-a întîmplat la meciul de la Catania şi după partida de handbal Dinamo – Steaua. Oricum, e exorbitantă amenda primita. Ambele sancţiuni, şi cea de suspendare a terenului şi cea financiară, sînt aproape de maximum, ceea ce nu mi se pare în regulă”, a declarat directorul executiv al Stelei, Valeriu Argăseală.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: