Te asteptam si pe retelel sociale

Moto GP

Valentino Rossi, cel mai rapid in Qatar

Italianul Valentino Rossi a fost cel mai rapid la clasa 500CC în cea de-a doua sesiune de antrenamente din etapa inaugurală a Cupei Mondiale de Moto GP ce se desfăşoară în Qatar. Campionul en-titre Nicky Hayden s-a clasat abia pe locul 15. La clasa 250CC, spaniolul Hector Barbera a scos cel mai bun timp al zilei iar la 125CC regele circuitului a fost ungurul Gabor Talmacsi. La clasa mezină, după prima zi, românul Robert Mureşan s-a clasat pe locul 24.

în sesiunea a doua de calificări la clasa regină în etapa inaugurală a Cupei Mondiale de Moto GP din Qatar, campionul en-titre Nicky Hayden nu a reuşit decât clasarea pe locul 15 la aproape 1 secundă şi jumătate în spatele primului clasat Valentino Rossi. Italianul a fost urmat în clasament de americanul Colin Edwards şi australianul Casey Stoner.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: