Valentin Țicu, suspendare uriașă! Cât stă pe tușă după faultul extrem de dur asupra lui Dragoș Iancu! Cei de la Petrolul sunt acuzați de șantaj

Valentin Țicu l-a accidentat grav pe Dragoș Iancu, în etapa a zecea din Superliga, și a fost suspendat 16 etape, dar și amendat cu 10.000 de lei.

În acest an mai sunt nouă etape de Superliga, iar fundașul celor de la Petrolul Ploiești va reveni pe teren în 2024.

Dragoș Iancu a spus că l-a iertat pe Țicu, care l-a vizitat la spital. Fotbalistul celor de la FC Hermannstadt a fost operat, ar putea juca de la anul și clubul i-a prelungit contractul. Iancu a beneficiat și de o mărire a salariului.

Dar, președintele de la Hermannstadt, Dani Coman, i-a acuzat de șantaj pe cei de la Petrolul Ploiești.

„L-am văzut în vestiar pe Țicu și era distrus, dar trebuie să înțelegem că sunt anumite faulturi care pot distruge cariera și viața celorlalți. Pentru ce? Pentru un fault?

Ei dacă erau un club corect care se respectă veneau și spuneau: Cât costă operația? 5.000 de euro? Plătim noi operația.

Nu să iasă prin ziare și să spună că Hermannstadt a trimis foaie la comisii. Nu a trimis Hermannstadt și nici nu a promis sau a spus că vor trimite foaie la comisii. Dacă vor să influențeze comisia, să o facă pentru că-i duce capul, nu cu mizerii de spatele blocului. Noi le-am depășit pe astea de mult.

Din punctul meu de vedere, a fost o presiune și o mizerie pe care au scos-o ei prin presă. În ultima zi înainte de comisie, s-a dus Țicu la Dragoș la spital să-i spună că îi dă 1.000 de euro pe lună, dar că-i trebuie o foaie să nu l suspende.

Păi ce înseamnă șantajul ăsta? Dacă vrei să ajuți un jucător, tu Țicu sau clubul Petrolul, te duci și spui: Îți dau 1.000 de euro. Nu mă interesează că-mi dă 10 etape, că-mi dă 40 etape.

Îți dau că așa consider eu, că așa e omenește, nu?

Putem să-i dăm și noi 1.000 de euro, chiar mai mult. Nu suntem cei mai bogați, dar nici nu ne vindem la primul colț de stradă.

Lumea trebuie să înțeleagă. Dacă vrei să ajuți un om, îl ajuți fără să-l șantajezi, fără să-i ceri ceva la schimb. Sunt oameni acolo de la care aveam pretenții, dar au demonstrat că sunt mediocrii și în gândire, și în exprimare.Noi suntem milogi? Putea să-i dea 10.000 de euro, 20.000 de euro, copilul i-a spus: Vorbiți cu Dani Coman.

Nu m-au sunat…Dragoș Iancu e un copil senzațional, un copil educat, care rămâne după fiecare antrenament, care vine înainte de antrenament și lucrează în sala de forță. Sunt convins că o să revină pe teren. Îmi este foarte drag și mi-a fost drag de el tot timpul. Vorbește frumos, nu-l auzi înjurând. Poți vorbi cu el și altceva, nu doar fotbal” a spus Dani Coman, președinte Hermannstadt.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...