Vă rog opriți războiul din Ucraina – mesajul celei mai sexy atlete din lume, Alica Schmidt

Alica Schmidt, considerată de mulți cea mai frumoasă atletă din lume, a luat atitudine față de războiul din Ucraina. Sportiva, în vârstă de 23 de ani, a participat la competiții în proba de 400 metri purtând la mână o banderolă în culorile steagului Ucrainei

”În aceste vremuri, nu pot pretinde că performanțele mele sunt tot ce contează. Sunt foarte tristă când mă gândesc la situația actuală din Ucraina. Gândurile mele se îndreaptă către toți cei afectați. Să lăsăm istoria să ne învețe o lecție, nu să o repetăm. Vă rog, opriți războiul”, a scris Alica Schmidt pe contul său de Instagram.

Alica Schmidt s-a născut pe 8 noiembrie 1998, la Worms, o localitate situată la 60 de kilometri de Frankfurt.  A fost prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ca rezervă în ștafeta de 4×400 metri a Germaniei. La Campionatele Europene U20 de la Grossetto, în 2017, a reușit să-și treacă în palmares medalia de argint cu ștafeta Germaniei. A urmat, doi ani mai târziu, un bronz cucerit la Europenele U23 de la Galve în aceeași probă.

În 2018, o celebră revistă australiană a desemnat-o „cea mai sexy atletă din lume” și, astfel, Alica Schmidt a devenit peste noapte un personaj popularâ. A înregistrat o creștere substanțială a numărului de urmăritori pe Instagram, ajungând la peste 2.500.000. Multe branduri celebre au început să-i ofere sponsorizări, cea mai importantă colaborare fiind cu firma de echipament sportiv Puma. Trecând la o nouă etapă a vieții, sportiva și-a deschis un canal de YouTube în care promovează sportul, în general, alergarea, în special, dar și o varietate de produse sănătoase.

Sportiva a refuzat o ofertă de a poza pentru celebra revistă Playboy. După ce Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, superba atletă a semnat un contract cu Borussia Dortmund și a devenit antrenorul de fitness al vedetelor din Bundesliga.  Alica Schmidt l-a învins, într-o cursă de 400 de metri, pe fundașul Mats Hummels. Internaționalul german a pus o fotografie pe rețelele de socializare în care apare pe pista de atletism în care a scris „Cred că am subestimat-o”.

Cu un corp aproape perfect, 1,75 metri, 60 de kilograme și măsuri , 84-61-89, Alica Schmidt a devenit o adevărată vedetă a rețelelor de socializare și a ajuns să câștige nu mai puțin de 500.000 de dolari pe an.

Alica Schmidt este într-o relație de 4 ani cu Fredi Richter, un cunoscut culturist german.

Alica joacă într-o reclamă TV pentru Puma, unde apare în spot alergând prin Berlin, iar în fundal curg mesajele sportivei cu care își îndeamnă urmăritorii de pe rețelele de socializare să facă sport.

 

Stiri recente

Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold, scor 28-27, în turul sferturilor European League, la handbal masculin

Dinamo Bucureşti a învins, acasă, echipa daneză Skjern Handbold, scor 28-27 (14-15), în turul sferturilor de finală ale European...