Va continua la Celta

Gabriel Tamaş a surprins în ultimii ani. Fundaşul s-a transferat de la Dinamo la Galatasaray în urmă cu trei sezoane şi jumătate, la vîrsta de 20 de ani, apoi a ajuns la Spartak Moscova. Nu a jucat prea mult şi a fost împrumutat la gruparea din Ştefan cel Mare, iar evoluţiile sale l-au propulsat în echipa naţională. După o perioadă foarte bună la Dinamo a fost rechemat la gruparea din capitala Rusiei. La Moscova a avut parte de o surpriză neplăcută, nefiind băgat în seamă de antrenor. în vara lui 2006, Gabi a văzut luminiţa de la capătul tunelului, cînd Spartak l-a împrumutat pentru un an la Celta Vigo. La echipa spaniolă, Tamaş a convins imediat, devenind titular incontestabil. Acum, tînărul internaţional are şanse mari să fie cumpărat definitiv de Celta, dar visul său rămîne calificarea cu reprezentativa României la Euro 2008.

Reporter: Gabi, ai ajuns titular de drept la Celta Vigo după o perioadă nefastă la Spartak Moscova, unde nu ai jucat deloc. Cum explici această schimbare?

Gabriel Tamaş: Nu mai contează ce a fost la Spartak, important este că acum joc meci de meci la Celta şi mă simt bine aici. Sper să fie la fel în continuare şi să fie lumea mulţumită de prestaţiile mele.

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...