Un spectator italian a murit după ce a fost izbit de un concurent la Raliul Dakar

Un spectator italian a murit după ce a fost izbit de un concurent, în timpul celei de-a 9-a etape a raliului Dakar, între Riad şi Harad, în Arabia Saudită.

„Un spectator de origine italiană care se afla în spatele unei dune a fost rănit pe pista de raliu”, a anunţat Amaury Sport Organization, într-un comunicat.

Victima, evacuată cu elicopterul de asistenţă medicală, a murit în timpul transferului. Persoana a fost lovită de un concurent şi sunt în desfăşurare investigaţii pentru a stabili circumstanţele tragediei.

Raliul Dakar a început pe 31 decembrie de pe malul Mării Roşii pentru mai mult de 8.000 km şi o sosire, pe 15 ianuarie, pe coasta de est, în Dammam.

Desfăşurat în Arabia Saudită pentru a patra ediţie consecutivă, raliul-raid are loc în principal în zone deşertice, dar totuşi atrage spectatori, deşi în proporţii mult mai mici decât atunci când cursa se disputa în America Latină.

Stiri recente

România s-a calificat în grupele principale ale Campionatului Mondial, după victoria cu Serbia

Naţionala de handbal feminin a României a învins, la Herning, în grupa E, reprezentativa Serbiei, scor 37-28 (19-13) şi...