Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Un service echipat complet va avea intotdeauna mai multi clienti

 

Nimic nu se compara cu senzatia de a va aduce automobilul la un service autorizat unde se va produce o reparatie seriaosa ca la carte. Insa nu de prea multe ori soferii sunt dezamagiti de nivelul amatorial la care lcureaza multe service-uri din Romania. Insa, antreprenorii din acest domeniu care au sesizat neregulile si nemultumirile clientilor au avut inspiratia de a investi in echipamente service auto profesionale care ofera servicii de nota zece.

 

Un schimbator de anvelope este o masina care intra in categoria echipamente vulcanizare folosita pentru a indeparta anvelopele si a monta anvelopele pe roti. Actionat hidraulic, un schimbator de anvelope foloseste aer comprimat si fluid hidraulic pentru a comprima o anvelopa, spargand-o de etansarea pe roata. Odata ce talonul anvelopei a fost rupt, un instrument de anvelopa este folosit pentru a se invarti intre anvelopa si roata, dezlipind literalmente anvelopa de pe roata. Cu anvelopa veche scoasa, este timpul sa asezati o anvelopa noua pe roata si sa utilizati instrumentul pentru anvelope pentru a strange anvelopa peste buza exterioara a rotii si in pozitie pe roata. Anvelopa este apoi umflata, etansand-o pe talonul rotii, iar presiunea aerului este monitorizata urmarind un manometru fixat pe schimbatorul de anvelope.

 

Inainte de inventarea schimbatorului de anvelope, anvelopele erau schimbate manual. Acest lucru a fost realizat prin ruperea talonului anvelopei prin procesul de lovire cu un ciocan, conducand in cele din urma talonul in jos si deplasat pe roata. Cu talonul rupt, doua bare plate de fier au fost introduse intre anvelopa si roata si apoi anvelopa a fost prelucrata incet in sus si peste buza rotii. Aceasta a fost o munca foarte intensa si ar putea dura ore intregi pentru a schimba o singura anvelopa.

 

Service-ul modern de anvelope are mai multe masini de schimbat anvelope adaptate pentru sarcini speciale. Sunt normale masini pentru roti de otel si aluminiu, anvelope de motociclete si chiar masini uriase de schimbare a anvelopelor. Eficacitatea masinilor moderne face ca schimbarea anvelopelor sa fie o munca cu efort minim.

 

Ascensorul de garaj cu doi stalpi face parte din gama de elevatoare auto si  are o reputatie pentru cele mai comune ascensoare auto din jur. Stalpii lor de rezistenta incredibili si suportul de stabilizare a bratelor sunt doua lucruri laudabile. Sunt, de asemenea, doua lucruri rentabile.

 

Elevatoarele sunt disponibile in diferite tipuri, cum ar fi simetrice, asimetrice si versimetrice. Elevatorul cu doi stalpi este simetric atunci cand stalpii sai se confrunta direct unul cu celalalt.

 

Uneori, bratele oscilante au lungimi diferite cu un design de stalp rotit. In acest caz, este asimetric.

 

Atunci cand liftul cu doi stalpi are designul atat al elevatorului simetric, cat si al celui asimetric, acesta este versimetric. Este normal sa descriem ascensoarele versimetrice ca fiind doua in unu pentru ca gazduiesc vehicule diferite. Chiar fac acest lucru cu usurinta.

 

Avantajul utilizarii elevatoarelor auto cu doi stalpi

 

-Necesita putin spatiu in comparatie cu omologul sau cu patru stalpi.

-Sunt foarte rentabile.

 

Toate garajele profesionale trebuie sa fie dotate cu astfel de echipamente pentru a da randament!

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: