Un pilot în vârstă de 18 ani a murit în timpul cursei, la Spa-Francorchamps

Dilano van’t Hoff, un pilot olandez în vârstă de 18 ani, care participa în Campionatul European de Formula Regional 2023, a murit în timpul unei curse la Spa-Francorchamps.

Tânărul a murit în timpul celei de-a doua curse din etapa a patra a campionatului de la Spa-Francorchamps.

“Suntem devastaţi de pierderea unuia dintre cele mai mari talente olandeze ale noastre, care a adus atât de multă energie echipei în anii petrecuţi alături de noi.

Dilano a făcut parte din familia MP Motorsport încă de la început, în 2021″, a scris echipa sa într-un comunicat publicat pe Twitter.

Mai multe echipe i-au adus un omagiu tânărului pilot, inclusiv McLaren, care a precizat că a fost “profund întristată să afle de moartea lui Danilo van’t Hoff, survenită astăzi la Spa-Francorchamps”.

“Gândurile noastre sunt alături de familia sa, de prieteni şi de întreaga echipă MP Motorsport în aceste momente dificile”, a adăugat echipa.

Această tragedie aminteşte de cea a lui Anthoine Hubert, care a murit în mod tragic pe acelaşi circuit belgian la 31 august 2019, în timpul unei curse de Formula 2.

Stiri recente

Cum a vrut să se sinucidă Bănel după autogolul cu Real Madrid

https://www.youtube.com/watch?v=fvinviuMPB4&t=2s Bănel Nicoliță a povestit în cadrul Podcastului Business Philosophy cum a vrut să se sinucidă după autogolul cu Real...