Un meci cît o carieră

Pe 23 martie, la Centre Bell din Montreal, în faţa a aproximativ 12.000 de spectatori, Adrian Diaconu îl va întîlni pe americanul Rico Hoye într-un meci eliminatoriu pentru poziţia de challenger obligatoriu al campionului WBC, Chad Dawson. Este cel mai important meci din cariera „Rechinului”, adversarul său fiind un boxer de temut, care a petrecut nu mai puţin de zece ani în puşcărie pentru crimă premeditată.

Reporter:
Cum a decurs pregătirea din punct de vedere fizic şi psihic?
Adrian Diaconu: Totul a mers foarte bine, nu am avut probleme cu cîntarul sau cu alte lucruri care să-mi afecteze moralul. Sînt puţin obosit din cauza antrenamentelor foarte lungi, dar în această etapă a pregătirii este ceva relativ normal.
Reporter: Ai mai avut timp să te relaxezi, ce ai mai făcut în afara orelor de antrenament?
Diaconu: Am beneficiat de puţin timp liber, şi doar în weekend. Nu am ratat totuşi ocazia să mai merg la o partidă de pescuit, mai ales că este hobby-ul meu.
Reporter: Este Rico Hoye cel mai redutabil adversar din cariera ta?
Diaconu: Sincer, din ce am văzut pe casete, pare cel mai dificil adversar întîlnit. Are alonjă bună, viteză de reacţie şi este un boxer cu mult curaj, îi place să intre în schimburi dure de lovituri, nu se fereşte de luptă.

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker de luni, 5 martie 2007

Stiri recente

Răzvan Marin: Ne dorim să ajungem cât mai departe la Euro 2024

Răzvan Marin a apua că el ți coechipierii îşi doresc ca România să ajungă la Euro 2024 cât mai...