Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

Un McLaren pictat in albastru

Echipa de Formula 1 Red Bull si-a prezentat astazi, la Catalunya, noul monopost cu care va concura in sezonul 2007, denumit RB3.

Designer-ul masinii este Briton Adrian Newey, care in trecut a lucrat pentru McLaren. Newey a recunoscut ca masina este foarte asemanatoare cu McLaren-ul din ultimii ani, singura diferenta fiind ca aceasta este… albastra. Totusi, el a precizat ca in interiorul monopostului exista multe concepte noi. 

In sezonul ce va incepe in luna martie, RedBull va folosi motoare renault, dupa ce in sezonul trecut le-a utilizat pe cele furnizate de Ferarri. Constructorul francez a promis ca RedBull va beneficia de acelasi motor ca si echipa Renault. Pilotii RedBull pentru sezonul urmator sunt scotianul David Coulthard si australianul Mark Webber.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: