Un charter având la bord o echipă de fotbal din Brazilia s-a prăbuşit în Columbia

Aeronava în care se aflau componenții echipei braziliene de fotbal Chapecoense s-a prăbușit în apropierea aeroportului Jose Maria Cordova din Medellin.

Jucătorii se deplasau către orașul columbian Medellin pentru a disputa prima manșă a finalei Copei Sudamericana, împotriva formației locale Atletico Nacional, în momentul în care aeronava în care se aflau s-a prăbușit.

Charterul transporta 72 de persoane și 9 membri ai echipajului. Potrivit primelor informaţii, cel puţin zece persoane au fost rănite în accidentul aviatic din Columbia, transmite Reuters şi Russia Today. Avionul s-a prăbuşit în jurul orei locale 00.15 (07.15 ora României) din cauza lipsei de combustibil în timp ce încerca să aterizeze pe aeroportul din metropola Medellin. Chapecoense urma să joace în finalele Cupei Sudamericana împotriva columbienilor de la Atletico Nacional. CONMEBOL a anunţat suspendarea competiţiei de fotbal.

https://www.youtube.com/watch?v=um828ZWmWiY&feature=youtu.be

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...