Un caz de Covid-19 în delegația echipei naționale din Islanda

Autorităţile de la Reykjavik au trimis prin SMS rezultatele testelor COVID-19, efectuate întregului lot deplasat în Islanda, pentru meciul de azi, din semifinalele barajului pentru calificarea la EURO 2020.

Din fericire, testele jucătorilor şi staff-ului sunt negative, astfel că toată lumea este pregătită de marele meciul care ne poarte apropia de EURO 2020.

Un sigur rezultate a fost pozitiv, al unui membru din delegaţie, însă acesta nu face parte nici din staff-ul echipei, nici dintre jucători, şi nu a luat contact cu aceştia. Acesta este asimptomatic. În plus, el nu a locuit în cantonamentul de la Mogoşoaia şi a fost testat negativ la testele anterioare.

România întâlnește Islanda diseară de la ora 21.45, în direct la Pro TV. Învingătoarea din această partidă va juca finala cu învingătoarea din cealaltă semifinală Ungaria- Bulgaria, pentru un loc la EURO 2020, devenit EURO 2021.

Stiri recente

Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară. Aleasa lui este modelul Celina Locks

Fostul atacant brazilian Ronaldo s-a căsătorit pentru a patra oară, aleasa este modelul Celina Locks. Ceremonia religioasă a...