Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

UEFA a stabilit stadioanele care vor găzdui finala Ligii Campionilor în următorii 3 ani

Comitetul Executiv al UEFA, reunit marți, 24 septembrie, la  Ljubljana, a stabilit stadioanele care vor găzdui finala Ligii Campionilor în următorii trei ani.

Astfel, stadionul Krestovsky din Saint Petersburg, unde își dispută jocurile de acasă formația Zenit Saint Petersburg, va găzdui finala din 2021 a Ligii Campionilor.

Finala din 2022 se va desfășura pe Allianz Arena, ”casa” celor de la Bayern Munchen, iar în 2023, cea mai importantă competiție europeană intercluburi își va decide câștigătoarea pe stadionul Wembley din Londra. Aceasta va fi cea de-a 10 finală găzduită de această arenă, cea mai recentă având loc în 2013! Tot pe stadionul din Londra se vor juca și semifinalele și finala EURO 2020.

Ultimul act al competiției Europa League din 2021 se va desfășura pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, unde își dispută jocurile acasă echipa din La Liga, Sevilla.

De asemenea, s-a decis ca locul de disputare al Supercupei Europei din 2021 să fie Belfast.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: