Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Ucrainianca Mila Kunis și soțul ei Ashton Kutcher sprijină victimele războiului declanșat de Rusia

Mila Kunis este una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood s-a implicat într-o campanie umanitară pentru Ucraina.

Mila Kunis s-a născut la Cernăuți iar acum s-a mobilizat exemplar în a ajuta țara sa de origine în războiul contra Rusiei.

Frumoasa actriță, alături de soțul ei, celebrul Ashton Kutcher, au inițiat o campanie umanitară de amploare pentru a susține eforturile Ucrainei în războiul cu Rusia.

Actrița a anunțat, de asemenea, că după ce a urmărit dezastrul umanitar care are loc în Ucraina, din cauza bombardamentelor Rusiei a luat decizia de a face o donație de 3 milioane de dolari.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: