Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Ucraina a câștigat Eurovision. ”Muzica noastră cucereşte Europa”, afirmă preşedintele Zelenski

Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra, care a primit 631 de puncte, a câştigat Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”.

România – reprezentată de WRS, cu melodia „Llamame” – s-a clasat pe locul 18, cu 65 de puncte, în competiția ce a avut loc la Sala Pala Olimpico din Torino.

Pe locul doi s-a clasat Marea Britanie – reprezentată de Sam Ryder cu „Space Man” – 466 puncte, iar pe trei Spania, reprezentată de Chanel cu „SloMo” – 459 puncte.

În ordinea intrării în scenă, artiştii care au cântat în Finala Eurovision 2022 sunt: We Are Domi (Republica Cehă) cu „Lights Off”, WRS (România) cu „Llamame”, MARO (Portugalia) cu „Saudade, saudade”, The Rasmus (Finlanda) cu „Jezebel”, Marius Bear (Elveţia) cu „Boys Do Cry”, Alvan şi Ahez (Franţa) cu „Fulenn”, Subwoolfer (Norvegia) cu „Give That Wolf A Banana”, Rosa Linn (Armenia) cu „Snap”, Mahmood & Blanco (Italia) cu „Brividi”, Chanel (Spania) cu „SloMo”, S10 (Ţările de Jos) cu „De Diepte”.

Au urmat Kalush Orchestra (Ucraina) cu „Stefania”, Malik Harris (Germania) cu „Rockstars”, Monika Liu (Lituania) cu „Sentimentai”, Nadir Rustamli (Azerbaidjan) cu „Fade to Black”, Jérémie Makiese (Belgia) cu „Miss You”, Amanda Tenfjord (Grecia) cu „Die Together”, Systur (Islanda) cu „Meo hakkandi sól”, Zdob şi Zdub şi Fraţii Advahov (Republica Moldova) cu „Trenuleţul”, Cornelia Jakobs (Suedia) cu „Hold Me Closer”, Sheldon Riley (Australia) cu „Not The Same”, Sam Ryder (Marea Britanie) cu „Space Man”, Ochman (Polonia) cu „River”, Konstrakta (Serbia) cu „In Corpore Sano”, Stefan (Estonia) cu „Hope”.

Spectacolul de la Torino a fost deschis cu piesa „Give Peace a Chance” a lui John Lennon.

Prezentatorii show-ului de la Torino au fost cântăreţul britanic Mika, Laura Pausini şi Alessandro Cattelan, fost prezentator X-Factor în Italia.

Câştigătorul trofeului Eurovision a fost ales în urma votului juriului şi al publicului, care au avut ponderi egale.

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: