‘Tweety’ a intrat pe teren la meciul Alba Iulia – Steaua de acum doi ani!

0
185

Suporterul care l-a lovit cu lanţul peste picioare pe cameramanul postului public de televiziune, Cătălin Iordan (foto), va fi cercetat şi pentru fals privind identitatea, după ce jandarmii au constatat că, în urmă cu doi ani, le-a furnizat datele fratelui său pentru a nu primi o amendă.

Intr-un comunicat al Jandarmeriei se arată că, în data de 3 aprilie 2005, cu ocazia meciului de fotbal Unirea Alba Iulia – Steaua Bucureşti, suporterul Iordan Cătălin a pătruns pe terenul de forbal. După ce a fost reţinut de jandarmii acesta a declarat în fals că se numeşte Iordan Mihai, iar după verificări a fost amendat cu 1.500.000 lei vechi.

În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii Punctului Naţional de Informare Fotbal şi compararea fotografiilor, a rezultat că persoana care a intrat pe suprafaţa de joc este Iordan Cătălin, iar la întomirea procesului verbal de constatare a contravenţiei, acesta a comunicat datele de identitate ale fratelui său, Iordan Mihai. Procesul verbal nu a fost contestat în instanţă.

Jandarmeria întocmeşte actele premergătoare săvârşirii infracţiunii de “fals privind identitatea”, dosarul urmând a fi înaintat secţiei de poliţie competente teritorial.