Transylvania Open, pentru a doua oară consecutiv cel mai bun turneu al anului la categoria WTA 250

Transylvania Open a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, titlul de cel mai bun turneu al anului – Best Tournament of the Year – la categoria WTA 250.

Premiul de cel mai bun turneu din lume la această categorie a fost oferit în urma voturilor exprimate de jucătoare, care au ales competiţia favorită din circuit.

Transylvania Open a fost premiat pentru cea de-a treia ediţie, organizată în 16-22 octombrie 2023, în sala BT Arena din Cluj-Napoca.

“Cu mare plăcere vă informez că, încă o dată, Transylvania Open a fost votat “Turneul Anului WTA 250” de către jucătoarele WTA.

Acordarea acestui premiu pentru al doilea an consecutiv este o dovadă a determinării continue, a angajamentului şi a muncii susţinute depuse de echipa voastră pentru a oferi o experienţă remarcabilă, recunoscută în mod clar de jucătoarele din circuitul WTA”, a declarat Steve Simon, preşedinte/CEO WTA:

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...