Transferul lui Mateus a cazut, Caicedo va sosi miine in Romania

Transferul angolezului Mateus a cazut, jucatorul fiind gasit cu hepatita la doua dintre testele medicale efectuate la Bucuresti. Mai mult, presedintele lui Gil Vicente, Antonio Fiuza, a confirmat faptul ca fotbalistul a venit la Bucuresti doar pentru a efectua niste teste medicale si nu pentru a se transfera de la Gil Vicente.

“Din pacate, transferul lui Mateus a picat. Cei din conducere nu au dorit sa ia un jucator bolnav. Am fost la acelasi doctor care l-a examinat pe Florentin Petre si nu era nicio problema daca juca fotbal”, a spus Rednic, tehnicianul lui Dinamo.

In privinta lui Caicedo, vestile pentru fanii dinamovisti sunt mult mai bune, acesta urmind sa revina miine in Romania: “”Darwin Caicedo si-a luat astazi viza si va sosi miine in Romania. El venea mai devreme, dar din pacate sotia si fiica lui se afla in coma, in urma unui accident de masina. Cum voiati sa vina cind familia sa este pe moarte?”

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...