Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Magazin TV

Totul despre multibusiness, cu Vivian Stroe

Emisiunea Business Philosophy de la Canal 33, programată joi, 9 iunie, de la ora 22:00, îl va avea ca invitat pe omul de afaceri Vivian Stroe.

Moderatorii Romeo Chiriac și Mihai Igiroșanu vor vorbi în cadrul emisiunii despre unul dintre oamenii de afaceri al cărui început poate fi lejer subiectul unui film de succes. Și ca orice film de succes, continuarea este la fel de captivantă.

Vivian ne va vorbi în emisiune despre cum să pornești, iar apoi să susții și să eficientizezi o afacere cu mai multe ramuri. Diferite! Aproape total diferite! Omul care a început totul aproape în joacă, conduce afaceri bine gestionate și profitabile în domeniul curieratului, SGV Group.

Dar și a service-urilor, transportului, mobilei și, mai nou, al impresariatului sportiv.

De altfel, povestea aceastei ultime inițiative de business va constitui unul dintre subiectele importante ale discuției și poveștilor invitatului special al emisiunii.

Foto – Andrei Ștefan (Astra) semnează cu Firma de Impresariat SGV

Mai ales că birourile firmei au găzduit deja parafarea primelor contracte cu fotbaliști dornici să-și găsească direcția potrivită în carieră.

Tot în cadrul emisiunii, Redactorul Șef al Revistei Sport Magazin ne va prezenta rubrica de pariuri sportive Pontul Verde.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț ne va prezenta rubrica Alegeri Potrivite.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: