Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Torje si Mansour au semnat pe cinci ani cu Dinamo

Mijlocasul dreapta Gabriel Torje a semnat, miercuri, un contract pe 5 ani cu formatia Dinamo Bucuresti, fiind prezentat oficial la noua sa formatie in cadrul unei conferinte de presa.

Un contract pe aceeasi perioada a fost semnat si de senegalezul Gueye Mansour, care va reveni in Romania in perioada urmatoare.

Jucatorii, achizitionati de la Poli Timisoara, vor fi detinuti de clubul alb-rosu in coproprietate cu echipa banateana.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a confirmat sumele de transfer platite pentru cei doi jucatori: Torje – 2 milioane de euro si Mansour – 500 de mii de euro.

Torje si Mansour au semnat pe cinci ani. Am vorbit cu Marian Iancu, care este prietenul meu, si mi-a spus ca indiferent de oferta nu l-ar fi cedat definitiv pe Torje. Pentru Torje trebuie sa platim pentru 50 la suta 2 milioane de euro, iar la Mansour 500.000 de euro, si el urmind sa fie detinut in coproprietate, a declarat oficialul dinamovist.

Gabriel Torje (17 ani), international de tineret, a evoluat in 37 de partide in prima divizie, toate pentru Poli Timisoara, si a reusit sa marcheze doua goluri. Senegalezul Gueye Mansour, in varsta de 21 de ani, are 71 de partide si 14 goluri inscrise in Liga I.

Foto: www.fcdinamo.ro

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: