Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Tiger Woods și GOLFTV anunță un parteneriat global exclusiv, pe termen lung

Începând din ianuarie 2019, GOLFTV va colabora cu Tiger Woods pentru o gamă largă de programe, creare de conținut și oportunități video. Parteneriatul cu GOLFTV va dezvălui un Tiger Woods așa cum fanii nu l-au mai văzut niciodată înainte, oferind o oportunitate unică de a se apropia mai mult de practicile și metodele de pregătire ale unui sportiv și nu numai, printr-o varietate de programe prezentate exclusiv pe GOLFTV.

 

“Îmi place viziunea GOLFTV și ambiția ca acesta să devină destinația principală pentru divertismentul dedicat golfului în întreaga lume. Să am propria mea platformă de comunicare este încoronarea  multor eforturi depuse de echipa mea și de echipa Discovery. Vom construi conținut pentru toată lumea, indiferent dacă jucați golf pentru o perioadă mai lungă de timp sau doar sunteți la început. Voi împărtăși povești și voi oferi o perspectivă total nouă asupra acestui domeniu. Acesta este un moment interesant atât pentru lumea golfului, cât și pentru mine. De-abia aștept să-mi împărtășesc cunoștințele pe platforma GOLFTV. Vreau să vorbesc cu iubitorii golfului și cu jucătorii de golf de peste tot, cât se poate de sincer. Acest aspect este foarte important pentru mine. Vorbind despre lucrurile care ne interesează: ce se întâmplă pe teren, cum poți să-ți îmbunătățești jocul și în special despre cum poți să-ți învingi prietenii” a declarat Tiger Woods.

 

Parteneriatul dintre Tiger Woods și GOLFTV va oferi telespectatorilor:

 

  • clipuri săptămânale dedicate antrenamentelor pentru îmbunătățirea jocului;
  • acces exclusiv la antrenamentele lui Tiger Woods;
  • acces exclusiv pentru momentele petrecute în spatele camerelor de luat vederi în cadrul turneelor PGA TOUR;
  • comentariu dedicat;

 

În premieră pentru Tiger Woods, conținutul video va fi deținut exclusiv de GOLFTV la nivel global, inclusiv în Statele Unite, unde Discovery are posibilitatea de a încheia o strategie de distribuție proprie sau un parteneriat.

 

Parteneriatul cu GOLFTV vine într-un moment ideal în cariera lui Tiger Woods. Un moment de revenire în cariera sa, care l-a văzut întorcându-se într-o manieră spectaculoasă, culminând cu o victorie istorică la ediția 2018 a TOUR Championship din septembrie.

 

“Este un privilegiu pentru noi să-l primim pe Tiger Woods în echipa GOLFTV. Tiger este unic din perspectiva anvergurii sale la nivel global și a numărului de fani. Suntem încântați să îl prezentăm platformei și audienței noastre globale care înseamnă mai mult de 200 de piețe și teritorii. Publicul va avea ocazia să descopere mai în detaliu jucătorul Tiger Woods atât în fața cât și în spatele camerelor de luat vederi. Parteneriatul nostru pe termen lung cu Tiger reflectă ambiția noastră mai mare, pe măsură ce lansăm serviciul în anii următori, când GOLFTV va deveni un adevărat adevărat ecosistem pentru ceea ce înseamnă golful: urmărirea, învățarea și practicarea sportului” a declarat Alex Kaplan, președinte și general manager, Discovery Golf.

 

GOLFTV va fi disponibil fanilor începând din ianuarie 2019*. Acesta va aduce peste 2.000 de ore de acțiune live în fiecare an, precum și o gamă largă de conținut premium la cerere, oferind cele mai interesante momente ale sportului, superstarurile golfului, turneele celebre pe fiecare ecran și dispozitiv. Transmisiunile ÎN DIRECT ale PGA TOUR vor fi extinse și vor include THE PLAYERS Championship, the FedExCup Playoffs și Presidents Cup.

 

DISCOVERY SPORTS este liderul mondial al transmisiunilor sportive prin intermediul brandurilor extinse și a parteneriatelor exclusive cu o multitudine de evenimente sportive, printre care: Eurosport și Eurosport Player, Jocurile Olimpice, Tour de France, Giro d’Italia, La Vuelta a España, Turneele de Mare Șlem – Wimbledon, US Open, Roland Garros, Australian Open, ATP Tour, Bundesliga, Premier League, UEFA Europa League, Eliteserien, PGA TOUR, Turneul Celor Șase Națiuni, Campionatele Mondiale de schi FIS, Moto GP și Formula E.