Tiger Woods s-a accidentat înaintea evenimentului din Bahamas ce urma sa marcheze revenirea lui în competiţie

Tiger Woods nu va participa la turneul Hero World Challenge din Bahamas, eveniment ce urma sa marcheze revenirea lui în competiţie, din cauza unei accidentări la piciorul drept.

Câştigătorul a 15 turnee majore de-a lungul carierei, el nu a mai participat la niciun turneu de la Openul Marii Britanii, desfăşurat în luna iulie la St Andrews (Scoţia).

“În timpul pregătirii şi antrenamentului pentru Hero Wold Challenge am dezvoltat o fasciită planetară la piciorul drept, ceea ce îmi îngreunează mersul”. A scris Woods pe twitter, adăugând că a decis să renunţe la turneul din Bahamas după ce s-a consultat cu medicii şi antrenorii săi.

Tiger Woods a câştigat de cinci ori Hero World Challenge, turneul pe care îl organizează şi care reuneşte 20 dintre cei mai buni jucători. Ediţia din acest an este dotată cu premii totale de 3,5 milioane de dolari.

Încasările generate de Hero World Challenge, care se va desfăşura în perioada 1-4 decembrie pe parcursul de la Albany, în New Providence (Bahamas), vor merge către Fundaţia Tiger Woods.

Stiri recente

CFR conduce SuperLiga, dar FCSB vrea să dea lovitura în Gruia

de Levente Balint  CFR Cluj este lideră în SuperLiga după 23 de etape, cu 50 de puncte, cu două mai...