Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Thereau a fost suspendat doua etape

Atacantul Stelei Cyril Thereau a fost suspendat 2 etape de Comisia de Disciplina a FRF si a fost amendat cu 2000 RON, pentru cartonasul rosu primit in partida disputata de ros-albastri la Vaslui si pierduta cu scorul de 1-0. Steaua a facut apel care se va judeca luni.

„Comisia s-a bazat numai pe declaratiile lui (Silviu Bogdan, arbitru de rezerva la acest meci), desi noi am adus dovezi. Au fost puse imaginile, l-au pus si pe arbitru sa povesteasca ce s-a intimplat si nu avea nici o legatura ce povestea el cu imaginile. Raportul oficial e cel al arbitrului si i-au dat crezare lui”, a spus directorul general al FC Steaua.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: