Tenismen minor, implicat în mafia pariurilor din Spania. 34 de persoane reținute

Jandarmeria spaniolă a reţinut 34 de persoane bănuite a avea legături cu o organizaţie clandestină de aranjare a meciurilor de tenis din circuitul ITF pentru pariuri online, informeaz[ El Pais. Între persoanele reţinute se află şi un minor, dar și jucători cu clasare între locurile 800 şi 1.400 ATP. Un jucător avea rolul de a contacta alţi tenismeni ce urmau să dispute meciuri aflate în programul caselor de pariuri şi de a-i convinge pe aceştia să piardă un anumit set.

Acţiunile autorităţilor au avut loc la Madrid, Sevilla, La Coruna, Pontevedra, Córdoba, Almería, Huelva, Cádiz, Barcelona, Cáceres, Badajoz şi Ciudad Real.

Garda Civilă spaniolă are informaţii că au fost trucate meciuri la 17 turnee, din Sevilla, Huelva, Tarragona şi Madrid, dar şi în Portugalia, la Porto. Organizaţia era coordonată de la La Coruna de un fost jucător profesionist, în vârstă de 35 de ani.

Investigaţiile au început la Madrid, după o sesizare a Tennis Integrity Unit (TIU), organismul care luptă împotriva corupţiei din tenis. (FOTO: https://www.buzzfeed.com)

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...