Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Tenis: Kim Clijters nu va reveni asupra retragerii

Belgianca Kim Clijters (foto) a afirmat ca nu va reveni asupra deciziei de a se retrage din turneele profesioniste de tenis la finalul acestui sezon.

Jucatoarea participa in prezent la turneul de la Antwerp, unde a disputat pana acum trei finale, dintre care una castigata in anul 2004.

Clijters a spus ca nu isi va schimba hotararea de retragere la finalul sezonului, nici daca va obtine a doua sa victorie aici si va fi invitata de organizatori anul viitor, avand sanse de a castiga o racheta de tenis presarata cu diamante, acordata de organizatori jucatoarei care castiga 3 editii ale turneului.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: