Tehnologia IPL, din ce în ce mai accesibilă

0
268

Tehnologia IPL de îndepărtare a părului nedorit, accesibilă, până de curând, numai în saloanele profesionale de înfrumusețare, a devenit acum disponibilă și pentru utilizatorii finali ai acestor produse – persoanele care vor să utilizele noua tehnologie pentru epilat în intimitatea locuinței proprii.

Așadar, te poti epila cu un astfel de epilator IPL chiar la tine acasă, rezultatele fiind similare cu cele care puteau fi obținute numai în urma unor sesiuni profesionale costisitoare. Această tehnologie inovatoare inhibă creșterea firelor de păr, rezultatul fiind menținut pentru o perioadă mai lungă de timp, spre deosebire de metodele clasice de îndepărtare a părului.

Având în vedere că tehnologia IPL necesită utilizarea repetată a produsului, rezultatele fiind vizibile numai după mai multe sesiuni de tratament, posibilitatea de a deține un astfel de dispozitiv și a-l utiliza în intimitatea propriei locuințe reprezintă un avantaj important pentru cei mai mulți utilizatori.

Dispozitivele echipate cu tehnologie IPL sunt disponibile în magazinele online, prețul mediu al unui produs comercializat de un brand cunoscut fiind puțin peste 1000 de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here