Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Tamaș, șapte ani fără permis în Israel

Gabi Tamaş (36 de ani) şi-a aflat pedeapsa după ce a fost prins conducând sub influenţa alcoolului, în Israel, pe vremea când juca pentru Hapoel Haifa.

Tamaş a fost prins de poliţiştii din Israel în timp ce conducea sub influenţa alcoolui, în martie 2019, şi a fost chiar închis pentru câteva zile pentru fapta sa. Acum, fundaşul român şi-a aflat pedeapsa şi, conform site-ului sports.walla.co.il, fundaşul Astrei s-a ales cu permisul de conducere suspendat timp de şapte ani, dar şi cu o amendă în acest dosar.

Procurorii israelieni l-am amendat pe Tamaş cu 516 euro, în contrast cu numărul anilor de suspendare a permisului de conducere.

În martie 2019, Gabi Tamaş a fost prins de poliţiştii din Israel în timp ce conducea cu peste 200 de kilometri la ora, în stare de ebrietate, pe o autostradă din Israel.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: