Te asteptam si pe retelel sociale

Creații

Survivor România, din nou lider de audiență

Ediția de aseară a reality-show-ului Survivor de la Pro TV a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:57, informează survivor.protv.ro.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 24.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.3 puncte de audiență și 13.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 21:31, aproape 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe Survivor România!

Încă o dată, Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au câștigat Imunitatea Individuală. Cei trei care au ajuns la decizia telespectatorilor sunt Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles.

De la 20:30, pe PRO TV și VOYO, puteți vedea cine va părăsi competiția, dar și ce reacții vor stârni mesajele de acasă în sufletele concurenților!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: