Survivor, din nou lider absolut de audiență

Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:56, informează survivor.protv.ro.

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.5 puncte de rating.  Și 25.6% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.1 puncte de audiență și 14% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.6 milioane de români au urmărit penultima seară a competiției. Iar în minutul de aur, la ora 22:40, aproape 2.2 milioane de telespectatori au ales să urmărească cel mai puternic sezon Survivor.

Delea a reușit să câștige, pentru a doua oară la rând, colanul de imunitate. Nedelcu, Elena și Ionuț au așteptat decizia telespectatorilor.

Nedelcu este concurentul care a părăsit competiția cu doar o zi înainte de Finală.

Alex Delea. Elena Chiriac. Ionuț Popa. Cine va fi campionul unei competiții de senzație? Cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro și cu titlul de Survivor România? Răspunsul e tot mai aproape! Astăzi, de la 20:30, începe FINALA! 

Survivor: Extrashow revine pe VOYO, cu ultima ediție a acestui sezon. După miezul nopții, live, Zanni îi va da pasa lui Daniel Pavel în Republica Dominicană pentru o super discuție, imediat cu cel sau cea care va ridica trofeul deasupra capului.

Nu ratați, de la 20:30, Survivor România, la PRO TV și pe VOYO! COMPETIȚIA AJUNGE LA FINAL!

(Foto – Facebook Survivor Pro TV)

Stiri recente

Tyson Fury şi-a păstrat centura WBC la categoria grea

Tyson Fury şi-a păstrat centura WBC la categoria grea, învingându-l pe Derek Chisora, prin KO în runda a 10-a,...