Suporter de lux pentru Serena Williams la US Open

Serena Williams s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la US Open, rămânând în cursa pentru câştigarea celui de-al 24-lea titlu de Mare Şlem din cariera sa.

Ea a învins-o cu 6-3, 6-7 (68), 6-3 pe grecoaica Maria Sakkari, într-o partidă disputată luni la New York.  Cea mai mică dintre surorile Williams, cap de serie numărul 3 la competiţia americană, şi-a luat cu această ocazie revanşa în faţa grecoaicei, cea care o eliminase, în urmă cu două săptămâni, în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, derulat tot pe terenurile de la Flushing Meadows, unde are loc şi Openul Statelor Unite, din cauza pandemiei de coronavirus.

Serena Williams se va lupta pentru un loc în semifinalele US Open cu bulgăroaica Ţvetana Pironkova, care a dispus la rândul ei în trei seturi, 6-4, 6-7 (5/7), 6-3, de franţuzoaica Alize Cornet.

A stat cu tatăl ei

În vârstă de 3 ani, Alexis Olympia, fiica Serenei Williams, a oferit imaginile zilei la US Open 2020, sâmbătă. Micuța, născută la 1 septembrie 2017, a asistat cumințică la meciul pe care mama sa l-a câștigat la US Open 2020.

Alexis Olympia Ohanian, așa cum este numele complet al fiicei fostului lider mondial, a stat mai întâi cu o bonă în tribune, după care, când a apărut în arenă și tatăl ei, Alexis Ohanian, fost membru fondator al Reddit, a mers bucuroasă în brațele lui.

Stiri recente

Sfaturi și recomandări pentru controlul tensiunii arteriale

Tensiunea arterială este un parametru pe care medicii recomandă să îl monitorizăm cu atenție, el fiind un bun indicator...