Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

Stuttgart a eliminat FC Timisoara si s-a calificat in grupele CL

Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, FC Timişoara, a remizat, miercuri, în deplasare, cu VfB Stuttgart, scor 0-0, dar a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi urmează să evolueze în grupele Ligii Europa.

VfB STUTTGART – FC TIMIŞOARA 0-0

VfB Stuttgart: Lehmann – Celozzi, Tasci, Delpierre, Magnin – Gebhart (Elson 90), Hitzlsperger, Khedira, Rudy (Simak 67) – Pagrebnyak, Marica (Schieber 78). Antrenor: Markus Babbel.

FC Timişoara: Pantilimon – Bonfim (Cl. Ionescu 60), Nibombe, Cisovsky (Scutaru 72), Latovlevici – Arm. Karamian, Bourceanu, Borbely (St. Stancu 46), Curtean – Bucur, Parks. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Cartonaşe galbene: Arm. Karamian 20, Bonfin 35, Borceanu 87

Arbitri: Roberto Rosetti – Paolo Calcagno, Stefano Ayroldi (toţi din Italia)

Stadion: Mercedes Benz Arena; Spectatori: 27.500

Timişorenii au avut două şanse de gol în prima repriză. Mai întâi, în minutul 13, prin Curtean, al cărui şut a trecut puţin pe lângă bara din dreapta lui Lehmann, iar apoi, în minutul 38, prin Karamian, care după ce a driblat mai mulţi adversari a intrat în careu şi a şutat puternic, dar a fost blocat de Delpierre.

În repriza secundă, bănăţenii ar fi putut deschide scorul prin Gigel Bucur, care a reluat cu capul pe lângă poartă, de la 8 metri, o minge centrată de Curtean din banda stângă.

Internaţionalul român Ciprian Marica a tras primul şut pe poartă al meciului, în minutul 45, determindându-l pe Pantilimon să boxeze în lateral.

Cea mai mare ocazie a meciului au avut-o gazdele, în minutul 59, când şutul lui Rudy a întâlnit bara, iar Delpierre a reluat în Cisovsky mingea ajunsă la el din stâlpul porţii.

Costaricanul Winston Parks a reuşit să înscrie în minutul 80, dar golul său a fost anulat, corect, pe motiv de ofsaid.

Stuttgart a fost superioară lui FC Timişoara la toate aspectele, având o posesie a mingii de 52 la sută pe parcursul meciului, 18 la 7 la raportul şuturilor spre poartă sau 4-0 la şuturi pe poartă. Sursa: www.newsin.ro 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: