Studiourile 20th Century au lansat un nou trailer și afișul pentru Avatar: Calea Apei

Studiourile 20th Century lansează trailerul şi afișul pentru „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei”. Premieră semnată de James Cameron este programată să apară exclusiv în cinematografe în 16 decembrie.

Pentru a marca lansarea trailerului, un spectacol extraordinar de lumini și  imagini din film, va fi  a fost proiectat pe Cascada Niagara.

Cu „Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei” experiența cinematografică atinge noi culmi. Pe măsură ce James Cameron transportă publicul înapoi în magnifica lume a Pandorei. Într-o aventură spectaculoasă și emoționantă, plină de acțiune.

„Avatar: The Way of Water / Avatar: Calea Apei” spune povestea familiei Sully (Jake, Neytiri și copiii lor). Detaliind dificultățile care îi urmăresc, eforturile pe care le fac pentru a se păstra unul pe altul în siguranță. Luptele pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură.

Regizat de James Cameron și produs împreună cu Jon Landau, producția Lightstorm Entertainment. Îi are în distribuție pe Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang și Kate Winslet.

Scenariul este semnat de James Cameron, Rick Jaffa și Amanda Silver. Povestea le aparține lui James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman și Shane Salerno. David Valdes și Richard Baneham sunt producători executivi ai filmului.

Filmul este distribuit la cinematografe de Forum Film Romania.

Stiri recente

Neymar va relua antrenamentele pentru a joca în optimi cu Coreea de Sud

Neymar, care nu a jucat din cauza unei entorse la glezna dreaptă în partida cu Camerun, la CM Qatar,...