Stelistul Lovin isi cauta echipa

Florin Lovin a plecat, astăzi, spre Antalya, unde încearcă transferul la o echipă din Rusia. Jucătorul şi agentul FIFA, Dumitru Tudor, au refuzat să dea numele echipei interesate de mijlocaş, însă impresarul a vorbit despre posibila plecare a lui Dică din Liga I.

Situaţia lui Lovin la Steaua este una delicată. Acesta este motivul pentru care mijlocaşul a răspuns rapid solicitării venite de la o echipă din Rusia. însă transferul este ameninţat din cauza unor persoane neidentificate, care au sunat la clubul rus şi au spus că jucătorul este accidentat.

Indiferent de rezultatul negocierilor mijlocaşul are unde să joace în primavara lui 2007.

Nicolae Dică a fost ofertat de Werder Bremen şi Fiorentina, însă impresarul lui a dezvăluit ce destinaţie a ratat golgeterul din Ghencea.

“Lens era echipa care trebuia să-l transfere săptămâna asta. Lens deja anunţase transferul jucătorului, eram informaţi că vor să plătească aproape 5 milioane de euro. Totul era rezolvat”, a declarat Dumitru Tudor.

realitatea.net 

Stiri recente

Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite – VIDEO

https://twitter.com/i/status/1704967631696994467 Cristiano Ronaldo a apărut într-un videoclip purtând o ţinută tradiţională saudită pentru a sărbători Ziua Naţională a Arabiei Saudite. Ronaldo,...