Stefano Pioli, după înfrângerea cu AC Milan: Trebuie să credem

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, şi-a îndemnat jucătorii să creadă în ei în manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor cu Inter Milano.

“Inter a jucat mai bine decât noi în prima repriză şi a reuşit să marcheze două goluri. Jucătorii mei au jucat mai bine în a doua repriză, dar nu am reuşit să marcăm. Acesta este fotbalul la acest nivel.

Inter a avut mai multă calitate şi eficienţă în prima repriză, iar noi am făcut prea multe greşeli. Inter a marcat din primul lor corner şi a trebuit să fim mai atenţi la al doilea gol.

Jocul a devenit foarte complicat, asta e sigur, luând două goluri în douăsprezece minute. A devenit dificil din punct de vedere tactic şi mental, dar jucătorii au avut o reacţie foarte bună.

Asta trebuie să facem şi în retur. Este clar că ne-am dorit un rezultat diferit, dar trebuie să credem şi, evident, vom încerca să ne descurcăm mai bine în retur”, a spus Pioli.

Inter Milano a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe AC Milan, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Returul are loc săptămâna viitoare.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...