Steaua a finalizat contractul cu Audi

Doua dintre cele mai puternice branduri din Romania, Audi si FC Steaua Bucuresti, vor deveni parteneri de imagine incepand cu aceasta luna. Motivul acestui parteneriat este acela ca atat Audi, cat si Steaua, reprezinta doua marci cu notorietate, cu o traditie puternica in domeniile lor de activitate, iar numarul fanilor acestora este din ce in ce mai mare.

Audi, importat in tara noastra prin Porsche Romania, isi asociaza valorile definitorii de marca (progresivitate, sportivitate, sofisticare) cu tehnicienii si sportivii de valoare de la Steaua, singurul club de fotbal din Romania care se poate lauda cu detinerea unui trofeu european de maxima importanta, Cupa Campionilor Europeni. Colaborarea dintre cele doua entitati va fi una de lunga durata, reprezentantii Audi din Romania fiind pregatiti sa raspunda cu promptitudine solicitarilor de achizitie de masini pe care fotbalistii si tehnicienii clubului Steaua vor dori sa le faca in viitor. Pe toata durata colaborarii dintre cele doua marci de renume international, stadionul “Steaua” va fi puternic marcat cu insemnele Audi.

Parteneriatul dintre Audi si FC Steaua Bucuresti a fost facut public vineri, la ora 14:00, la stadionul “Steaua”. Din partea clubului de fotbal au fost prezenti managerul general, Mihai Stoica, antrenorul principal Cosmin Olaroiu si ofiterul de presa, Paul Andone. Marca Audi va fi reprezentata de Brent Valmar, director general Porsche Romania si de George Sanduleac, brand manager Audi in Romania.

Prin asocierea cu Audi, Steaua Bucuresti va intra in clubul marilor echipe europene care au relatii de parteneriat cu marca din Ingolstadt. Astfel, cinci dintre cele mai puternice cluburi din Europa, Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Bayern Munchen si Olympique Lyon, sunt partenerele marcii Audi, care pune la dispozitia conducatorilor si jucatorilor acestor cluburi cele mai noi modele produse.

Stiri recente

Iga Swiatek, regina tenisului! Pe ce loc e acum Simona Halep în clasamentul WTA

Iga Swiatek s-a detaşat mai mult în fruntea clasamentului WTA, după ce a câștigat și turneul de la Roma....