Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Stadionul National nu este pregatit pentru meciul cu Moldova

Amicalul dintre România şi Moldova de pe stadionul Naţional din complexul Lia Manoliu are şanse mari să se dispute pe un teren foarte prost. Pentru că nu s-a ştiut din timp de meci, administratorii nu au avut timp să pregătească suprafaţa de joc.

Deşi conducătorii federaţiei au dat asigurări că meciul amical de miercuri dintre România şi Moldova se va desfăşura în condiţii optime, se pare că stadionul Naţional nu este tocmai pregătit pentru aşa ceva.

Stadionul Naţional este unul dintre cele două terenuri din România care dispun de sisteme de încălzire a terenului, dar timpul rămas până la ora disputării jocului este foarte scurt şi şansele ca suprafaţa de joc să fie adusă la un nivel mulţumitor pentru jucători sunt reduse.

Meciul cu Moldova se va disputa miercuri, de la ora 17.00, iar biletele vor avea preţuri cuprinse între cinci şi zece lei.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: