Srhoj si Abiodun, oficial jucatorii lui Poli

0
102

Foştii fotbalişti ai lui FC Naţional, John Waine Srhoj şi Agunbiade Abiodun (in imagine), au fost prezentaţi, vineri, oficial, în calitate de jucători ai formaţiei patronate de Marian Iancu.

“Sunt fericit şi aştept să joc. Nu pot să spun cît de pregătit sunt, asta va stabili antrenorul. Ştiu doar că nu am probleme, am încredere în mine. Voi vedea în meciul cu Rapid dacă pot să joc. Nu am nicio problemă că va trebui să mă lupt pentru locul în echipă”
, a declarat Srhoj.

La rândul său, Abiodun a adăugat că este fericit că problemele legate de echipa pentru care va juca s-au terminat: “în sfirşit s-au terminat problemele, îi mulţumesc domnului Iancu pentru sprijinul pe care ni l-a acordat în tot acest timp, vreme de 7 luni”.

Jucătorii John Wayne Srhoj şi Abiodun Agunbiade s-au aflat în litigiu cu formaţia FC Naţional încă de la sfârşitul sezonului trecut. Aceştia au susţinut pe parcursul acestei perioade că înţelegerile dintre ei şi clubul din Parcul cu Platani s-au încheiat, în vreme ce oficialii bancarilor susţineau contrariul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here