Sportul se oprește și nu prea, dar Super pariurile continuă!

(de Mihai Igiroșanu)

Ne apropiem cu pași repezi de îndrăgitele sărbători de iarnă, lumea aleargă pentru aranjarea concediilor și cumpărăturile pentru prepararea tradiționalelor produse tradiționale, însă grijile pariorilor sunt altele. Jucătorii se gândesc cu febrilitate pe ce mai pot paria în zilele din apropierea Crăciunului sau Anului Nou, ce sporturi își mai derulează competițiile și, din păcate, cât de mult sunt ele afectate de vechiul sau noul Covid. Concluziile sunt îmbucurătoare pentru pariori, iar argumentația pentru acestea urmează.

Pariurile merg înainte și în ciuda Covid-ului!

Deși puternicele campionate de fotbal ale Angliei, în special, dar și Italiei, de ultimă oră, sunt deja afectate de infectările cu virusul temut, competițiile respective încearcă să-și vadă de drum. La fel și casele de pariuri, care continuă să propună oferte stufoase și bogate în variante de joc. Sau amânat, se amână și se vor mai amâna meciuri din cauza pandemiei, dar sportul și fenomenul pariurilor merg înainte și se adaptează situației.

“Marfă” încă bogată pentru pariori

Apăsată de virus, Premier League-ul englez nu se oprește nici de Crăciun, programând tradiționala etapă de Boxing Day, pe 26 decembrie. Cel mai bogat și puternic campionat din Europa continuă și în chiar prima zi a anului viitor, pe 1 ianuarie 2022 fiind programată încleștarea Arsenal – Manchester City, iar pe 2 ianuarie pariorii având treabă cu derby-ul Chelsea – Liverpool. Jucătorii doar trebuie sa urmărească ofertele updatate ale caselor de pariuri pentru a afla rapid ce meciuri vor fi amânate din cauza pandemiei. Spaniolii opresc La Liga pentru Crăciun, însă competiția se reia chiar în ajunul Anului Nou și continuă în ritm normal începând cu 2 ianuarie 2022. Italienii opresc Serie A pe 22 decembrie, dar campionatul din “Cizmă” se va relua rapid în nou an, mai exact pe 6 ianuarie. Programare relativ similară și în Franța. Ligue 1 se oprește în 2021 pe 22 decembrie, dar duelurile din Hexagon vor reporni pe 7 ianuarie 2022 chiar cu clash-ul dintre Lyon și PSG! Germania a oprit deja Bundesligile, care își vor relua confruntările pe 7 ianuarie, cu meciuri-spectacol pentru pariori, precum Frankfurt – Dortmund sau Bayern – Monchengladbach.

Bashetul european și hocheiul din KHL țin steagurile sus

Și ofertele caselor de pariuri pentru alte sporturi vor continua să ofere evenimente pariorilor chiar în această perioadă a sărbătorilor. Spre exemplu, baschetul de clasă din Euroligă programează meciurile dintre cele mai bune 18 echipe de club ale Bătrânului Continent pe 22, 23, 29 și 30 decembrie, iar show-ul de sub panouri va continua începând cu 6 ianuarie. Nici pasionații de pariuri pe hochei nu vor fi provați de adrenalină. Cel mai puternic campionat intern din Europa, cosmopolitul KHL rusesc, își continuă duelurile între miliardarii gheții și în zilele Crăciunului nostru Ortodox sau ale anului care bate la ușă.

Mihai Igiroșanu, fost Redactor Șef Sport Jurnalul Național, redactor Evenimentul Zilei și Sportul Românesc, colaborator GSP TV și Look Sport

Stiri recente

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen. Ruse (26 de ani, 83...