Acasa Sporturi ”Sper să fie mai bine la Miami”, a spus Halep, care va...

”Sper să fie mai bine la Miami”, a spus Halep, care va coborî un loc în clasamentul WTA

După eliminarea înregistrată în turul al treilea de la Indian Wells, Simona Halep a spus că va fi prezentă și la următorul turneu WTA Premier Mandatory din acest an, Miami Open, care va începe săptămâna viitoare. ”Voi merge la Miami și sper să fie mai bine acolo”, a spus Halep după meci.

Simona va coborî de pe locul patru cel puțin o treaptă în clasamentul WTA, care urmează să fie actualizat luni. Halep va fi întrecută de către Dominika Cibulkuva și ar putea fi întrecută și de Garbine Muguruza în situația în care jucătoarea din Spania va juca finala primului turneu WTA Premier Mandatory din acest an.

Simona Halep, cap de serie numărul 4, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Kristina Mladenovic (Franţa), favorită 28 şi poziţia 26 în ierarhia mondială, în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA). Simona Halep a obţinut titlul la Indian Wells în 2015, iar în 2016 a fost eliminată în sferturi. Dacă nu va avea probleme fizice, Halep va participa la turneul de la Miami (21 martie – 2 aprilie), tot de categorie Premier Mandatory, unde are de apărat de asemenea un sfert de finală.