Sorescu şi Drăguş au înscris golurile victoriei pentru Gaziantep în meciul cu Beşiktaş, scor 2-0. Niță a apărat un penalti

Gaziantep a învins, acasă, scor 2-0, pe Beşiktaş Istanbul, în etapa a 29-a din Super Liga turcă, prin golurile fost înscrise de Sorescu şi Drăguş.

La primul meci după demiterea lui Marius Şumudică, noul antrenor al echipei Gaziantep, Volkan Kazak, a început cu patru români titulari în faţa lui Beşiktaş.

Deian Sorescu a marcat în minutul 9, iar Denis Drăguş a majorat avantajul gazdelor în minutul 85 şi Gaziantep. Niţă a apărat un penalti executat de Cenk Tosun, în minutul 89.

Jucătorii români Florin Niţă, Deian Sorescu, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au fost titulari la învingători. Maxim a ieşit în minutul 90, iar Drăguş în minutul 90+4, ambii fiind înlocuiţi.

Gaziantep a urcat pe locul 15, cu a opta victorie stagională şi a doua în ultimele nouă etape. Echipa românilor are 31 de puncte, în timp ce Beşiktaş este pe locul 4, cu 46 de puncte.

Stiri recente

Olympique Marseille și AS Roma, în semifinalele Europa League

Olympique Marseille s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a dispus la lovituri de departajare de formaţia portugheză...