Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Singura competiție mixtă din tenisul mondial dispare în 2020

Una dintre cele mai atrăgătoare competiții pentru fani, Cupa Hopman, un adevărat Campionat Mondial neoficial pe echipe mixte, nu se va mai disputa. Cel puțin în 2020, deoarece şi-a pierdut locul în calendar. Totuși, președintele ITF, David Haggerty, spune că această competiție se va relua din 2021. El a declarat că există interes de pe toate continentele pentru Cupa Hopman. Planul nostru este să îl reintroducem în 2021. Nu avem planuri pentru Cupa Hopman în 2020, dar ne implicăm pentru a vedea dacă există interes şi deja am primit câteva solicitări”, a afirmat el. Prima ediție a Cupei Hopman a avut loc în 1989, iar ultima în 2019, fiind câștigată de Elveția.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: