Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Simona Halep va juca cu Elina Svitolina în sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, în urma victoriei contra Carlei Suarez Navarro (Spania), cu 6-1, 6-1, după o oră de joc.

Halep și-a asigurat un cec de 340.000 de euro și 430 de puncte WTA, urmând să joace în sferturi cu ucraineanca Elina Svitolina.

Imediat după terminarea partidei, Simona a declarat: “De fiecare dată au fost meciuri grele contra ei, nu câştigasem niciodată pe zgură. Nu am lăsat-o să intre în teren, am dominat, totul a fost minunat pentru mine. E jucătoare talentată, deschide unghiurile, azi am făcut-o să se grăbească şi lucrurile au mers din plin pentru mine. Cred că mă voi mai antrena puţin, am jucat bine, dar vreau să alerg mai mult. O să-l întreb pe antrenorul meu ce am de făcut”.

 

 

Halep și Svitolina s-au mai întâlnit de trei ori, ultima dată în finala de la Roma, din urmă cu două săptămâni, atunci când ucraineanca s-a impus cu 4-6, 7-5, 6-1, într-un meci în care românca s-a accidentat la glezna dreaptă și a fost aproape să rateze inclusiv turneul de la Roland Garros.