Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Simona Halep s-a calificat fără probleme în optimi la Australian Open 2021

Simona Halep a obținut o nouă victorie la Australian Open 2021 și continuă drumul spre trofeu. Ea s-a calificat în optimile de finală.

Simona Halep a învins-o în turul al treilea, cu scorul de 6-1, 6-3 pe rusoaica Veronika Kudermetova și așteaptă acum rezultatul partidei dintre poloneza Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, și Fiona Ferro, care se va disputa tot azi.

Revenind la partida din turul trei, Simona a câștigat în primul set șase game-uri la rând, după ce a fost condusă de advesara ei cu 1-0 în debutul partidei. Apoi, și-a impus jocul și a câștigat într-o oră și 20 de minute.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: