Simona Halep rămâne fără terenul de la Bușteni! Motivul

Trei blocuri de locuinţe sociale pentru tineri vor fi construite în staţiunea Buşteni pe terenuri care au fost acordate cu titlu de gratuitate unor cetăţeni de onoare ca Simona Halep.

Dreptul de folosinţă a fost retras după ce persoanele care au primit terenurile nu au ridicat nicio casă. Simona Halep sau Lupu Rednic rămân fără terenurile respective.

Primarul oraşului Buşteni, Mircea Corbu, a anunţat că a fost semnat contractul de finanţare pentru construirea a trei blocuri, fondurile fiind asigurate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

“Acest proiect este unul dintre cele mai importante depuse până în acest moment de către Primăria oraşului Buşteni, proiectul privind construirea a trei blocuri nZEB de locuinţe sociale pentru tinerii din oraşul Buşteni. Terenurile propuse pentru construcţia acestor blocuri sunt localizate pe Str. Urlătorii şi Str. Ştefan Cel Mare, iar valoarea eligibilă aprobată este de peste 14 milioane de lei, fonduri europene obţinute prin programul PNRR. (…) Reamintim că pentru a fi posibilă depunerea acestui proiect şi a avea terenurile disponibile, în cadrul Consiliului Local s-a aprobat retragerea dreptului de folosinţă pentru terenurile acordate gratuit pentru mai mulţi cetăţeni de onoare, persoanele aveau obligaţia începerii construcţiei în termen de un an de la data atribuirii terenului, dar nu şi-au exprimat dorinţa de a construi locuinţe în oraşul Buşteni şi nici nu au făcut vreun demers în acest sens din anul 2010”, a scris Corbu pe Facebook.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...